Jobba hos oss

Team Fortify

Arbete hos Fortify ser troligen inte riktigt ut som ditt nuvarande jobb, oavsett om du är konsult eller anställd. 

Hos oss kommer du direkt in i ett väloljat team där vi ställer lika höga krav på oss själva som vi kommer ställa på dig. Vår övertygelse är att vi gör varandra bättre genom att samarbeta på ett strukturerat och konstruktivt sätt - vi kallar det för systematiskt samarbete. I en sådan ömsesidig arbetsrelation är alla precis lika viktiga.

Vi delar givmilt med oss av våra erfarenheter och stöttar varandra närhelst behov uppstår. 

Snart Nya möjligheter

Fortify Reliability Technology är som företag fortfarande i startgroparna men vi har en massa spännande planer för framtiden. Behoven av ILS-kompetens kommer vara större än någonsin kommande år och vi avser vara med och bidra, både med redan befintlig kompetens men även med nya förmågor. Kanske är det just dig vi välkomnar till vårt team?

Vår framgång beror helt på våra medarbetare och på hur vi arbetar tillsammans. Ingen kan allt, men tillsammans kan vi åstadkomma så mycket mer. Det blir dessutom roligare!

I gengäld för våra medarbetares ansträngningar och engagemang lovar vi att göra vårt yttersta för att skapa bästa möjliga förutsättningar för såväl personlig som professionell utveckling.

Just nu har vi inte utlyst några lediga tjänster men om du vill skapa kontakt och presentera dig så skicka gärna en spontanansökan* till info@fortify-scandinavia.com, så hörs vi av framöver.

* Fortify Reliability Technology Scandinavia AB behandlar samtliga uppgifter enligt GDPR regelverk. I samband med spontanansökan ger du Fortify tillåtelse att lagra dina kontaktuppgifter upp till ett (1) år. Du kan när som helst dra tillbaka ditt medgivande.